Головна Новини Політика зовнішня політика Байден чекає, що Путін стримає свої обіцянки, які дав на саміті в Женеві
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден чекає, що Путін стримає свої обіцянки, які дав на саміті в Женеві

Байден очікує, що Росія покарає хакерів за атаки на США

26 серпня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден очікує від президента РФ Володимира Путіна, що Москва притягне до відповідальності кіберзлочинців, які організували атаку на американські компанії. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться на офіційному сайті Білого дому з посиланням на заяву Байдена на нараді з кібербезпеки.

Байден чекає, що Путін стримає свої обіцянки, які дав на саміті в Женеві

Володимир Путін и Джо Байден Фото: liga.net

Байден заявив, що після відвертої розмови з Путіним в Женеві він очікує, що буде реакція Російської Федерації на ті атаки, які були вчинені проти США. Глава Білого дому підкреслив, що тепер він чекає від Путіна, що російські хакери не тільки будуть знайдені, але і понесуть покарання. Адже після закінчення саміту була думка, що сторони знайшли порозуміння в цьому важливому питанні, а значить буде реакція Росії.

Джо Байден висловив думку, що кібербезпека — це не суто проблема Штатів, це проблема всього світу, тому, в першу чергу, країни G7 повинні нещадно карати інші держави, які намагаються приховувати кіберзлочинців. США цій проблемі приділяють достатньо уваги, чого хотілося б і від інших держав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики рейтингового американського видання Forbes вважають, що візит президента України Володимира Зеленського в США не увінчається успіхом. Зеленський отримає від Джозефа Байдена запевнення в дружбі і підтримки проти російської агресії.

Також читайте на "Коментарях" — президент США Джо Байден заявив, що американські війська в Афганістані зіткнулися з наростаючою небезпекою, оскільки вони намагалися завершити евакуацію до граничного терміну 31 серпня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини