Головна Новини Політика зовнішня політика "Авіакатастрофа МАУ над Іраном": у МЗС назвали терміни розшифровки "чорних скриньок"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Авіакатастрофа МАУ над Іраном": у МЗС назвали терміни розшифровки "чорних скриньок"

У МЗС України заявили, що провести експертизу вміст "чорних ящиків" впав в Тегерані Боїнга

6 липня 2020, 22:50
Поділіться публікацією:

Експертиза "чорних ящиків" збитого в Ірані літака МАУ, яка повинна початися 20 липня, триватиме до п'яти днів. Про це розповів заступник міністра закордонних справ Євген Єнін в інтерв'ю виданню "Укрінформ".

"Авіакатастрофа МАУ над Іраном": у МЗС назвали терміни розшифровки "чорних скриньок"

"Експертиза" чорних ящиків "повинна початися 20 липня. Ми за собою зарезервували п'ять днів", — сказав Єнін.

У той же час він припустив, що аналіз бортових самописців може бути і швидше, але відрядження українським експертам, які будуть приймати участь в дослідженні, виписується на п'ять днів — з 20 по 25 липня.

Коментуючи важливість експертизи "чорних ящиків" збитого літака МАУ, дипломат зазначив, що вона дозволить завершити технічне розслідування авіакатастрофи поблизу Тегерана.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українському МЗС обурилися затримкою Ірану, який повинен був передати самописці з розбитого Боїнга у Францію.

"Ми уважно спостерігаємо за цим процесом. Буквально пару днів тому ми отримали згоду від французьких властей вжити наших двох експертів, які повинні взяти участь у цьому технічному процесі", — зазначив тоді міністр Єнін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини