Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією

Історія протистояння з Кремлем дуже надовго

7 квітня 2021, 13:10 comments1320
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, скільки триватиме протистояння нашої країни з Росією. Про це він повідомив на своєму каналі в Telegram.

Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією

Олексiй Арестович

За його словами, Кремль постійно буде брати свою ціну на фронту кров'ю, як і раніше, і це необхідно точно розуміти. Він зазначив, що ми платимо цю ціну, як країна, яка не піддається на шантаж Москви, ні щодо зовнішньополітичного курсу, ні стосовно поступок з приводу врегулювання конфлікту на Донбасі і в Криму.

Арестович сказав, що від України потрібна мужність і спокій, щоб не дозволяти російським кампаніям з дезінформації і залякування впливати на нашу волю і рішучість йти своїм шляхом. Він зазначив, що українське керівництво усвідомлює те, що з себе представляє політика Кремля, і робить все можливе, щоб максимально зберегти життя наших військових і мирних жителів.

Речник української делегації заявив, що Кремль платить свою ціну на фронті й під санкціями, а конфлікт між Україною і Росією — історія на роки. Головним завданням даного етапу він назвав мінімізацію військових втрат з попутним розвитком сектора національної безпеки і оборони.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику він був відомий як блогер, військовий оглядач, лектор, актор і ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Мінськ не можна використовувати як майданчик для переговорів по Донбасу.

Читайте також умову звільнення Кравчука з ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини