Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук назвав умову свого звільнення з ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук назвав умову свого звільнення з ТКГ

Перший президент розповів, коли відразу звільниться з ТКГ

7 квітня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, за яких умов він звільниться з посади. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук назвав умову свого звільнення з ТКГ

Леонiд Кравчук

За його словами, якщо Україна не відмовиться від проведення переговорів по Донбасу з Росією на території Білорусі, то він звільниться з ТКГ через те, що Мінськ сьогодні знаходиться під повним впливом РФ. Він зазначив, що майданчиком для переговорів повинна бути нейтральна і демократична країна, а не Білорусь, яка вустами Лукашенко постійно ображає Україну.

Перший президент сказав, що країна, яка б'є мирних мітингувальників і знаходиться під впливом Москви не може бути майданчиком для мирних переговорів. Також Кравчук упевнений в тому, що в Кремлі відмовляться переносити переговори ТКГ з Мінська. Це він пояснив тим, що представників терористів, яких Росія постійно тягне на засідання ТКГ, буде важко вивезти на Захід.

Глава української делегації наголосив, що Україна ніколи не погодиться на ведення переговорів в Мінську, проте, якщо це трапиться, то він напише заяву про звільнення, тому що не поїде в країну до Лукашенка. Також він зазначив, що можливою країною для ведення переговорів по Донбасу може стати Польща.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про загибель 5-річної дитини на Донбасі.

Читайте також, хто найбільше постраждав від пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

7 квітня 2021, 09:20

Кто хочет тот делает, а Кравчук находит причины чтобы слинять.


Новини