Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів, що буде у випадку наступу Росії на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, що буде у випадку наступу Росії на Донбасі

В Офісі президента розглядається військовий сценарій

18 березня 2021, 11:05 comments1603
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, що буде в разі наступу російських бойовиків з окупованих територій Донбасу. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович розповів, що буде  у випадку наступу Росії на Донбасі

Фото: Google

За його словами, незаконні збройні формування на окупованих територіях мають дуже низький потенціал у військовому плані. Він зазначив, що у так званого першого і другого армійського корпусів Росії, який ще називають "арміями ДНР і ЛНР" немає жодних шансів без військової підтримки регулярних російських військ.

Арестович сказав, що якщо бойовики спробують наступати, то українська армія їх знищить і вони самі це розуміють. Речник української делегації зазначив, що Росія намагається створити важіль тиску на Україну за допомогою сіяння атмосфери загрози війни в суспільстві і медіа.

Він зазначив, що робиться це для того, щоб змусити нашу країну піти на поступки в переговорах по Донбасу. Арестович підкреслив, що в Офісі президента розглядають всі варіанти розвитку подій на Донбасі, в тому числі і військовий, проте останній варіант обговорюється тільки в тому випадку, якщо Росія буде нав'язувати Україні військовий сценарій і провокувати.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як буде проходити іспит з української мови для держслужбовців.

Читайте також про те, що російський вертоліт порушив повітряний простір України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

18 березня 2021, 11:51

говорит, как велит ему госдеп США.


Новини