Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів про підготовку України до війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про підготовку України до війни з Росією

Речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що Україна готова до будь-яких варіантів агресії Росії

21 квітня 2021, 13:05 comments1004
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович заявив про те, що наша країна готова до будь-яких сценаріїв агресії з боку Росії. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території.

Арестович розповів про підготовку України до війни з Росією

Олексій Арестович. Фото: Facebook

За його словами, наша країна і міжнародні партнери мають план на випадок будь-яких варіантів російської агресії, зокрема і масштабної війни. Він зазначив, що не варто чекати від послання Володимира Путіна до федеральних зборів 21 квітня чогось сенсаційного, а тим більше від різних форумів на окупованих територіях Донбасу.

Арестович заявив, що в Кремлі не наважаться на будь-які дії, які пов'язані з визнанням терористичних угруповань "ЛДНР" або анексією тимчасово окупованих територій. Речник української делегації зазначив, що будь-яка спроба шантажу Заходу і України обернеться для Москви новими санкціями та міжнародною ізоляцією.

Також він нагадав, що Росія не має сенсу влаштовувати масштабне загострення напередодні зустрічі Володимира Путіна з президентом США Джо Байденом.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Путіна відреагували на пропозицію Зеленського про зустріч на Донбасі.

Читайте також, коли Росія може напасти на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://kanaldom.tv
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини