Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів про таємний план вирішення війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про таємний план вирішення війни на Донбасі

Нові рішення тримають в таємниці

17 березня 2021, 11:05 comments2409
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу Президента Олексій Арестович розповів про таємну мирному плані за рішенням війни на Донбасі, який повинен з'явиться найближчим часом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович розповів про таємний план вирішення війни на Донбасі

Фото: ОП

За його словами, новий мирний план буде складатися з пропозицій, які нададуть Франція і Німеччина, а оприлюднений він буде тільки після консультації політичних радників лідерів нормандського формату.

Він зазначив, що Росія знає про наявність пропозицій з боку Франції та Німеччини, а всі заяви Кремля про те, що це міф, є брехнею. Арестович сказав, що на цей момент, подробиці пропозицій партнерів не розголошуються, а сам план стане публічним тільки після консультацій політичних радників і схвалення плану лідерами країн нормандської четвірки.

Речник української делегації сказав, що мирний план буде представлений до кінця березня під час чергової зустрічі політичних радників лідерів країн. Він підкреслив, що подробиці не розголошуються через домовленості про конфіденційний формат.

Арестович зазначив, що пропозиції тримають в таємниці для того, щоб неможливо було впливати на процес мирного врегулювання.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, які шанси має Володимир Зеленський на другий термін.

Читайте також про атаки Росії після санкцій проти Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини