Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович офіційно заявив, як Україна буде відповідати на атаку Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович офіційно заявив, як Україна буде відповідати на атаку Росії

Речник української делегації в мінській ТКГ вперше розповів, як наша країна буде відповідати на напад Росії

22 квітня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович офіційно розповів про те, як наша країна буде відповідати на можливу військову агресію з боку Росії. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович офіційно заявив, як Україна буде відповідати на атаку Росії

ЗСУ. Фото: Google

За його словами, Україна офіційно попередила Кремль про те, що відповідь на можливу агресію буде дуже жорстким. Також він розповів про те, що буде робити наша держава, якщо росіяни вирішать атакувати Україну регулярними силами. 

Арестович зазначив, що Україна і Захід дали Росії попередження про те, що якщо вона спробує напасти на нашу країну зі своїх територій, то отримав жорсткий асиметрична відповідь, в якому буде задіяний повний потенціал українських спецслужб і Збройних сил.

Речник української делегації сказав, що росіяни про це знають, про що він вперше говорить публічно і відкрито.

Довідка: в останні тижні Росія масово стягує свої збройні сили до східних кордонів України і на територію тимчасово окупованого Криму. Чиновники Кремля відкрито загрожують нашій країні великою війною і навіть знищенням держави. Російські пропагандисти обговорюють можливість бомбардування українських міст і навіть застосування ядерної зброї для залякування Заходу.

Росія почала збройну агресію проти України в окремих районах Донецької та Луганської областей у квітні 2014 року. ВСУ протистоять на Донбасі незаконних збройних формувань і регулярним військам РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський поставив Путіна в складне становище.

Читайте також, коли припиниться загострення на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

петро

22 квітня 2021, 13:26

ПУТИН может зайти в УКРАИНУ а как удержаться в ней не знает Военные не смогут даже втуалут сходить потому оттуда будут стрелять


Новини