Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович назвав причину загибелі 5-річної дитини на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав причину загибелі 5-річної дитини на Донбасі

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович назвав причину загибелі 5-річної дитини в ОРДЛО

9 квітня 2021, 10:36
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович назвав причину загибелі 5-річної дитини на окупованій території Донецької області. Про це він повідомив в ефірі "Громадського радiо".

Арестович назвав причину загибелі 5-річної дитини на Донбасі

Олексiй Арестович

За його словами, 5-річна дитина на окупованому Донбасі загинула від вибуху пристрою, який вона знайшла у дворі. Він зазначив, що це є офіційною версією української делегації в ТКГ. Арестович сказав, що Росія окупувала нашу територію і розкидає там небезпечні вибухові пристрої, які забирають життя громадян України, в тому числі й 5-річної дитини.

Речник української делегації сказав, що загибель дитини в ОРДЛО буде обговорюватися на засіданні ТКГ, яке відбудеться 13 і 14 квітня. Нагадаємо, що терористи в ОРДЛО і Росія поширили фейк про те, що в селищі Олександрівка, який знаходиться на тимчасово окупованій території Донецької області, український безпілотник нібито скинув саморобну бомбу, через що загинула 5-річна дитина.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи буде Зеленський балотуватися на другий термін.

Читайте також коментар Хомчака про ризики війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://hromadske.radio
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини