Головна Новини Політика зовнішня політика Хомчак прокоментував можливість великої війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Хомчак прокоментував можливість великої війни з Росією

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак оцінив всі ризики можливого військового вторгнення Росії в Україну

9 квітня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройними Силами України Руслан Хомчак розповів про ризики можливого повномасштабного військового вторгнення Росії на територію нашої країни і розповів про готовність армії. Про це він повідомив в ефірі передачі "Право на владу".

Хомчак прокоментував можливість великої війни з Росією

Вiйська РФ

За його словами, ситуація на лінії фронту вже сім років є дуже серйозною. Він зазначив, що останнім часом дуже сильно збільшилася кількість обстрілів з боку російських терористів. Хомчак назвав перебільшенням розмови про те, що навколо України стискається кільце.

Він заявив, що на території Росії можна побачити масштабне нарощування військ, які постійно переміщаються з російських регіонів під виглядом навчань, проте сказати про те, що ситуація є безвихідною не можна. Генерал підкреслив, що ситуація знаходиться під контролем, а наші збройні сили готові реагувати на будь-які загострення з боку країни-агресора, як на Донбасі, так і по лінії всієї російсько-українського кордону.

Хомчак сказав, що українська армія має плани на випадок будь-яких дій і провокацій з боку супротивника, на які буде негайне реагування.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому переговори по Донбасу зайшли в глухий кут.

Читайте також про візит президента Зеленського на Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини