Головна Новини Політика зовнішня політика Амстердам заборонить продавати легкі наркотики туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

Амстердам заборонить продавати легкі наркотики туристам

Влада Нідерландів хоче подолати наркотуризм в своїй країні

8 січня 2021, 18:15 comments2248
Поділіться публікацією:

Влада Амстердаму вирішила заборонити легальний продаж легких наркотиків для туристів. Про це повідомило видання Lenta.ru.

Амстердам заборонить продавати легкі наркотики туристам

Туризм в Амстердамі - влада забороняє продаж легких наркотиків. Фото: classtravel.com

Мер міста Фемке Халсема вже прокоментував дане рішення. За його словами, більшість туристів відвідує Амстердам лише заради вживання марихуани. Проте влада хоче, аби туристи відвідували місто задля власного культурного збагачення.

Також Фемке Халсема заявив, що на план заборони продажу наркотиків піде близько року. Після впровадження рішення канабіс та інші дозволені наркотики зможуть придбати лише жителі країни.

Влада міста йде на великі ризики, які можуть коштувати тисячі туристів. За останніми дослідженнями та опитуваннями, люди з різних країн приїжджають до Амстердаму лише для того, щоб відвідати спеціалізовані кофішопи, де можна знайти різноманітні товари виготовлені з марихуани та багато сортів канабісу.

Дане питання поки не було обговорене з власниками самих закладів, де продаються легкі наркотики.

Попри свою терпимість, уряд Нідерландів поступово впроваджує заходи, які зменшать потік "наркотуристів". Через кілька років влада сподівається приймати лише тих, кому дійсно цікаве життя країни та її пам'ятки.

Нагадуємо, що в Україні було зареєстровано законопроєкт №4553, який передбачає зміни в законодавстві щодо регулювання обігу конопель в медичних цілях, науково-технічній діяльності та промисловості. Велика частина народних депутатів вважає, що в Україні необхідно легалізувати марихуану в лікарських цілях.

Також сайт "Коментарі" розповідав, як марихуана впливає на організм людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини