Головна Новини Політика зовнішня політика Агресивність РФ зросла: що робить Україна задля своєї безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресивність РФ зросла: що робить Україна задля своєї безпеки

Україна разом з західними партнерами розробляє комплексний пакет стримування Росії

18 листопада 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Наша країна у співпраці з представниками Заходу працює над комплексним пакетом стримування РФ. Сюди включається політичний та дипломатичний тиск, відчутні економічні санкції на предмет поширення агресії та реалізація списку конкретних потреб для зміцнення Української Армії. Про це інформують "Коментарі", оприлюднюючи заяву очільника вітчизняного МЗС Дмитра Кулеби під час пресконференції.

Агресивність РФ зросла: що робить Україна задля своєї безпеки

Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

 Український міністр зазначив, що провів переговори у Вашингтоні та Брюселі. Зокрема, мав продуктивну зустріч з генсеком військово-атлантичного блоку Єнсом Столтенбергом.

Кулеба розповів, що була обговорена  безпекова ситуація та організація спільної протидії щодо гібридних загроз зі сторони Росії. Очільник НАТО запросив нашого посадовця  на зустріч міністрів закордонних справ  військово-атлантичного блоку, яка буде проходити 30 листопада — 1 грудня в Ризі.  Це говорить  про довіру НАТО до нашої країни, як найближчого партнера в Чорноморському регіоні.

Міністр виділив, що агресивний тон РФ зараз суттєво виріс як на дипломатичному, так і військовому напрямках. Тому наша країна разом з міжнародними партнерами протидіятиме її гібридним погрозам.

Представники вітчизняної дипломатії зміцнюють національну безпеку за трьома  напрямами. Це – наші однодумці, санкції, зброя. Важлива політична підтримка нашої країни зі сторони серйозних євроатлантичних союзників, збільшення дипломатичного та економічного тиску на країну-агресора та нові контракти про постачання зброї для українського війська,- резюмував  Дмитро Кулеба.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кулеба назвав умову, коли Київ допоможе ЄС вирішити питання з мігрантами з Білорусі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини