Головна Новини Політика вибори Зеленський і Порошенко в лідерах президентського рейтингу, - опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Порошенко в лідерах президентського рейтингу, - опитування

Якби вибори президента України відбулися найближчої неділі, до другого туру вийшли б Зеленський і Порошенко

9 серпня 2021, 20:45 comments1601
Поділіться публікацією:

Якби так сталося і вибори президента України відбулися найближчої неділі, то 19,5% серед усіх респондентів віддали б свої голоси за нинішнього президента країни Володимира Зеленського. 14,3% готові знову бачити на цій посаді п'ятого президента і лідера "ЄС" Петра Порошенка. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на результати опитування соцкомпаніями SOCIS.

Зеленський і Порошенко в лідерах президентського рейтингу, - опитування

Порошенко и Зеленський. Фото: Українска правда

Соціологи відзначають, що опитування було проведено з 29 липня по 3 серпня нинішнього року. Також наголошується, що приблизно на одному і тому ж рівні президентські позиції у представника партії "Опозиційна платформа — За життя!" Юрія Бойка, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко та Ігоря Смєшка з партії "Сила і честь". Їм всім порівну довіряють 6,7%.

Що ж стосується партійних уподобань українців, то беззаперечним лідером залишається президентська "Слуга народу" з 18,6%. На другому місці йде опозиційна "Європейська Солідарність". Її готові підтримати 13,7%. Далі йде "ОПЗЖ" 11,5% і "Батьківщина" з 7,6%. "Сила і честь" замикає першу п'ятірку, маючи 5,7%. Решта політичних сил не набирають 5% мінімально необхідних для потрапляння до Верховної Ради. Соціологи відзначають, що опитування не проводилося в Автономній Республіці Крим, а також в ОРДЛО. Всього свої відповіді дали 2 тисячі наших співвітчизників з різних регіонів України.

Читайте також раніше портал "Коментарі" інформував, що згідно з опитуванням КМІС в парламент потрапляють п'ять партій. П'ятірка "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Батьківщина", "ЄС", "Сила і честь" не змінилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иван

9 серпня 2021, 20:05

Потрібні ще новіші обличчя!


Новини