Головна Новини Політика вибори Зеленський зняв з порядку денного Ради проекти про проведення виборів у райради
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зняв з порядку денного Ради проекти про проведення виборів у райради

Рада сьогодні не розглядатиме постанову про вибори

13 липня 2020, 15:48 comments1377
Поділіться публікацією:

Сьогодні глава держави Володимир Зеленський відкликав з розгляду парламенту декілька законопроєктів, в тому числі, про проведення осінніх виборів до районних рад. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Зеленський зняв з порядку денного Ради проекти про проведення виборів у райради

Як розповів віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, Зеленський направив у Верховну раду лист, щоб із сьогоднішнього порядку денного зняти проєкт №3809 (про призначення місцевих виборів, — ред.) і №3708, 3708-1 — про зарплати чиновників. Останній документ передбачає зняття обмеження в 47 тисяч гривень, який було введено на час карантину.

Також, як додали нардепи від фракції "Слуга народу", у поданому проєкті некоректно описано, як будуть проходити вибори в районні ради. Сьогодні парламентський комітет з питань організації державної влади намагався скоригувати та передати в тираж уточнену версію, але депутати не встигли підготувати документ до 14:00

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідер партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, за якими критеріями будуть відбирати кандидатів під президентським брендом на місця.

"Зрозуміло, це не вибори у Верховну Раду, де ми знайшли нових людей у список на округи. На місцевому рівні, особливо в ОТГ, будуть люди, які так чи інакше раніше перебували у політиці. Але якщо вони поділяють наші цінності, мають активну позицію, не є представниками кланів, не помічені в корупційних схемах — вони будуть нашими депутатами", — зазначив парламентарій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини