Головна Новини Політика вибори Завтра у "Слуги народу" назвуть свого кандидата в мери Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра у "Слуги народу" назвуть свого кандидата в мери Києва

З п'яти можливих кандидатів від "Слуги народу" на крісло в КМДА виберуть одного

15 липня 2020, 17:18
Поділіться публікацією:

Завтра, 16 липня, фракція "Слуга народу" проведе праймеріз з главою держави Володимиром Зеленським, де буде офіційно озвучено ім'я єдиного кандидата від президентської партії, який буде боротися за крісло київського міського голови. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву депутата Євгенія Кравчук.

Завтра у "Слуги народу" назвуть свого кандидата в мери Києва

Вона зазначила, що на сьогодні існує п'ять можливих кандидатів на цей пост від "Слуги народу".

"Дуже ймовірно, що в четвер вже буде ясність. Звичайно, ми очікуємо президента на засіданні фракції. Буде презентація коротких програм кандидатів. Буде і голосування", — зазначила Кравчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від "Слуги народу" в передвиборній гонці Києва може боротися і одіозний нардеп Олександр Дубинський.

Дубинський і раніше натякав, що не проти поборотися за крісло мера столиці. Кілька днів тому він опублікував на Facebook своє бачення того, як повинні проходити праймеріз у "Слуги народу". Тоді нардеп написав, що теж має намір взяти участь у попередньому голосуванні. Правда, не уточнив, в якості кого піде — кандидата або виборця. Тепер же всі карти розкриті. Дубинський відкрито заявив про свої мерські амбіції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини