Головна Новини Політика вибори Загід Краснов просить правоохоронців розібратися з провокаціями Філатова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загід Краснов просить правоохоронців розібратися з провокаціями Філатова (ВІДЕО)

Краснов вважає, що проти нього почалася чергова кампанія по дискредитації

24 жовтня 2020, 13:53
Поділіться публікацією:

Лідер партії "Громадська сила", кандидат на посаду міського голови Дніпра Загід Краснов публічно звернувся до правоохоронних органів із заявою про масштабні провокації, які стосовно нього почала здійснювати команда Філатова. Про це він повідомив на своїй сторінці в фейсбуці.

Загід Краснов просить правоохоронців розібратися з провокаціями Філатова (ВІДЕО)

Йдеться про масовій появі на інтернет-ресурсах, підконтрольних міському голові, інформації про те, що нібито люди Краснова обклеїть наклейками з символікою Філатова десятки тисяч машин дніпрян. Мовляв, таким чином Загід Краснов хоче дискредитувати нинішнього градоначальника.

"Ми бачимо, що це робиться командою Філатова з єдиним умислом — очорнити його головного опонента, тобто мене! — впевнений Загід Краснов. — Я звертаюся до правоохоронних органів і закликаю їх не допустити псування майна городян: зловити і покарати тих, хто буде цим займатися. Покарати за всією суворістю закону. І, звичайно ж, встановити особи замовників вандалізму. Якщо ж інформація, яку проти мене поширюють на ресурсах Філатова, є "фейком", то прошу правоохоронців встановити замовників і виконавців цієї кампанії по дезінформації виборців. Вони повинні понести покарання, передбачене законом ".

Загід Краснов сподівається на оперативну реакцію правоохоронців. Поліція повинна реагувати на свавілля незалежно від того, хто є його ініціатором. Саме від оперативної реакції правоохоронців та дієвості вжитих заходів залежить спокій в Дніпрі в день виборів.


Як раніше повідомляли "Коментарі", Загід Краснов лідирує у соцопитуваннях на посаду мера Дніпра.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини