Головна Новини Політика вибори Виборами на 87-му окрузі Зеленський риє собі яму, – Соколовська
commentss НОВИНИ Всі новини

Виборами на 87-му окрузі Зеленський риє собі яму, – Соколовська

Журналістка вважає, що через скандали на 87-му окрузі українці можуть знову вийти на протести

1 квітня 2021, 13:42
Поділіться публікацією:

Журналістка Яніна Соколовська заявила, що вибори на Прикарпатті повернули Україну в часи Януковича, а влада знову взяла на себе брудні виборчі технології. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Виборами на 87-му окрузі Зеленський риє собі яму, – Соколовська

Фото з відкритих джерел

"Пам’ятаємо "каруселі", коли із села в село автобуси возили тітушок, пам’ятаємо "двійників", які "щипали" від опозиційних кандидатів голоси, щоб відштовхнути кандидата від влади правдами і неправдами, пам’ятаємо, як, за результатами екзит-полу, переміг представник опозиції, а потім після довгого підрахунку голосів переможцем оголосили кандидата від влади. Все це було і все це відбувається зараз", –написала журналістка.

За її словами, 28 березня на Прикарпатті були оприлюднені результати екзит-полу, згідно з якими у 87-му окрузі перемогу здобув кандидат від політичної партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Олександр Шевченко. За даними Соколовської, результати паралельного підрахунку голосів, проведеного штабом противника Шевченка, представника "Свободи" Руслана Кошулинського, також показали перемогу Олександра Шевченка.

"Але владу такий результат не влаштував, і вона включила адмінресурс. Спочатку фіктивне замінування окружної виборчої комісії, потім таємниче зникнення її голови, який є представником партії "Слуга народу". А тепер окружна комісія приймає тільки ті протоколи, де Вірастюк чи Кошулинський перемагає, всі інші відправляють на роз'яснення... Наскільки це все знайомо до болю. Зеленський собі яму риє. Чекатиме поки люди підуть на Майдан, а він повторить долю Януковича", – написала Яніна Соколовська.

Нагадаємо, у ЦВК пояснили, чому на 87-му окрузі досі не підрахували голоси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Руслан Потапенко

2 квітня 2021, 10:20

Да я хоть сегодня готов объявить ему импичмент и отстранить от власти этого ?удака! У нас в Украине разве некому занять президентское кресло?! Леонид Кравчук - известный и уважаемый политик, причем с колоссальным опытом работы, в том числе и на главном посту в стране!!!


Новини