Головна Новини Політика вибори У Філатова немає конкурентів в Дніпрі за версією читачів "Коментарів"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Філатова немає конкурентів в Дніпрі за версією читачів "Коментарів"

Користувачі "Коментарів" віддали чинному меру Дніпра Борису Філатову перевага в одну хвіртку

23 жовтня 2020, 14:00
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" і рейтингова платформа RATINGS:Comments.UA підбивають підсумки серії опитувань, в рамках яких ми з'ясували — кому українці прямо зараз готові довірити посади мерів найбільших міст країни. На черзі — Дніпро, де традиційно дуже багато цікавих кандидатів на пост градоначальника.

У Філатова немає конкурентів в Дніпрі за версією читачів "Коментарів"

Олег Василенко, Борис Філатов и Сергій Рыженко. Коллаж: Д. Романюк/Comments.ua

Погана якість доріг, убитий громадський транспорт, постійна відсутність гарячої води і брудні вулиці... Ці та багато інших злободенні проблеми добре знайомі більшості українців, але далеко не всі знають, в чиїй безпосередній компетенції їх рішення. Тому критиці піддаються всі — від дрібних чиновників до прем'єр-міністра і навіть президента.

І ось він — довгоочікуваний момент, коли всі українці отримають шанс обрати тих самих людей, які будуть нести пряму відповідальність за порядок і комфорт в їхньому місті. Вже 25 жовтня жителі усіх міст країни відправляться до виборчих дільниць і проголосують за людей, яких вони хочуть бачити своїм мером.

А поки "Коментарі" надають свої результати голосування, в якому брали участь журналісти, експерти та, найголовніше, наші улюблені читачі! Поїхали!

Борис Філатов — мер Дніпра за версією читачів "Коментарів"

Дніпро в нашому опитуванні стало чи не єдиним містом, де перевага одного кандидата над іншими виявилася такою істотною. 

І так, 38,02% виборців віддали свій голос за чинного мера Дніпра Бориса Філатова. Незважаючи на велику кількість конкурентів, другим став Олег Василенко, представник "Свободи" і досить відомий в регіоні бізнесмен. Йому підкорився рубіж в 16,25%. Трійку лідерів закрив ще один політик поки місцевого значення - Сергій Риженко. Депутат обласної ради, доктор медичних наук, професор, головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні — це все про нього. Він набрав 10,74%.

Не потрапили до трійки колишній "регіонал" Олександр Вілкул (7,99%) і Загід Краснов, який проводив чи не найяскравішу передвиборчу кампанію. У бізнесмена 5,37%.

Повністю ознайомитися з результатами можна тут.

Дякуємо всім, хто брав участь у нашому голосуванні. І давайте стежити, як пройдуть вибори насправді. А потім звіримося і дізнаємося, чи збігаються смаки читачів "Коментарів" із загальними настроями жителів Дніпра.

Раніше "Коментарі" публікували вибір наших читачів в Києві. І там Кличко не переміг!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини