Головна Новини Політика вибори У ЦВК назвали дату виборів до районних рад
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЦВК назвали дату виборів до районних рад

25 жовтня відбудуться вибори в 119 райрад

15 серпня 2020, 00:55
Поділіться публікацією:

Центральна виборча комісія (ЦВК) під час засідання 14 серпня визначилася з датою виборів до районних рад. Так, українці оберуть депутатів 119 районних рад вже 25 жовтня. Про це повідомляється на сайті ЦВК.

У ЦВК назвали дату виборів до районних рад

Про наявність підстав для призначення виборів депутатів районних рад на новій територіальній основі зазначено в листі Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування від 13 серпня 2020 року. Комітет направив лист до ЦВК на підставі результатів розгляду відповідного звернення комісії, про яке повідомлялося раніше.

Нагадаємо, партійний з'їзд "Слуги народу" повинен відбутися 21 серпня. На той час в партії хочуть повністю сформувати списки кандидатів на місцеві вибори. Тоді ж політсила планує офіційно оголосити та затвердити всіх, хто змагатиметься за крісла мерів в українських містах. "Коментарі" разом з експертами розбиралися, які рішення можуть допомогти правлячій політсилі перемогти на місцевих виборах і що може піти не за планом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини