Головна Новини Політика вибори Стало відомо про стан Кернеса напередодні місцевих виборів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про стан Кернеса напередодні місцевих виборів в Україні

Геннадій Кернес може не встигнути повернутися в Україну до виборів

12 жовтня 2020, 16:31
Поділіться публікацією:

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер розповів, що, за його інформацією, мер Харкова Геннадій Кернес відчуває себе погано. Про це він заявив в інтерв'ю порталу "Гордон".

Стало відомо про стан Кернеса напередодні місцевих виборів в Україні

"Який стан Кернеса? За моїми даними, погано. Але коректніше буде все ж мені не коментувати цю ситуацію", — заявив Кучер.

На думку голови ОДА, проблема COVID-19 багато в чому залежить і від того, що багато хто не розуміє серйозність епідемії.

"У цьому і є велика проблема. Це проблема, в якій він знаходиться, і проблема в цілому Харківського регіону — ви знаєте, що останнім часом ми в антилідерах. Мене це вкрай турбує. До певного часу Харків взагалі не визнавав коронавірус. На жаль, але є люди, які досі не бачать і не чують нічого про нього. При цьому лікарні переповнені ", — сказав Кучер.

Раніше "Коментарі" дізналися в експертів, хто стане лідером перегонів, якщо Кернес виявиться "поза грою".

Хвороба мера Харкова Геннадія Кернеса, у якого не було конкурентів на майбутніх місцевих виборах, сплутала всі карти. У кого тепер більше шансів "взяти" першу столицю України, а також хто може очолити Блок Кернеса "Успішний Харків", якщо нинішній мер виявиться поза грою — на ці та багато інших питань відповіли експерти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини