Головна Новини Політика вибори Стало відомо, коли в Україні може відбутися другий тур виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні може відбутися другий тур виборів

Озвучені дві попередні дати

26 жовтня 2020, 15:41
Поділіться публікацією:

Другий тур виборів в Україні може проходити не в один і той же день у різних містах. Про це повідомила під час прес-конференції громадянська мережа "Опора" 26 жовтня.

Стало відомо, коли в Україні може відбутися другий тур виборів

Так, в більшості міст, як показують попередні результати голосування, другий тур виборів відбудеться. У деяких регіонах вибори можуть пройти 15 листопада, в інших — 22 листопада.

Як пояснила координатор організації Ольга Айвазовська, законодавство визначає, що результати встановлюються не пізніше, ніж на 12 день після дня голосування, а повторне голосування організовується протягом трьох тижнів. Тому точної дати другого туру для повторного голосування поки що немає.

Нагадаємо, оприлюднені дані екзитполів в Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Миколаєві, Маріуполі, Кривому Розі, Черкасах. Відомо, в яких містах України можна очікувати других турів.

Раніше повідомлялося, що експерти підбили перші підсумки виборів і відповіли, що стало найнесподіванішим, чому провалилася Зе-команда і чи можливі протести після виборів в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини