Головна Новини Політика вибори Стало відомо, чому в Донбасі не можливі місцеві вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому в Донбасі не можливі місцеві вибори

Організація та проведення виборів намічається на 27 березня 2022 року.

15 січня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, Центральна виборча комісія отримала відповідь у Донецькій та Луганській обласних державних адміністраціях. Тема питання стосувалася організації та проведення перших місцевих виборів до окремих ОТГ 27 березня 2022 року.

Стало відомо, чому в Донбасі не можливі місцеві вибори

Місцеві вибори - фото із відкритих джерел

Як повідомляє zn.ua, відповідь була негативною.

У протоколі робочої наради щодо проведення місцевих виборів на окремих територіях Донецької та Луганської областей, Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ на не підконтрольній українській владі території зафіксовано важке озброєння, розміщене з порушенням ліній відведення, передбачених положеннями Мінських угод своїми характеристиками. -20 км від лінії зіткнення.

Також, за інформацією обласних державних адміністрацій – обласних військово-цивільних адміністрацій, "в умовах всеосяжного режиму припинення вогню незаконні збройні формування активно застосовують тактику дистанційного мінування, зазнали сухості поблизу позицій Збройних Сил України та населених пунктів".

Так, обласні військово-цивільні адміністрації встановили неможливість забезпечити належну безпеку громадян та уникнути терористичної загрози під час організації та проведення перших місцевих виборів 27 березня 2022 року на окремих територіях Донецької та Луганської областей”.

Слід зазначити, що до таких громад належать 10 сільських, селищних, міських територіальних громад Бахмутського, Волноваського, Маріупольського та Покровського районів Донецької області та 8 – Сєверодонецького та Щастинського районів Луганської області.

Раніше на інформаційному порталі "Коментарі" повідомлялося, що у Парижі запускається нова франко-російська ініціатива із прив'язкою до ДНР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Евгений

15 січня 2022, 11:23

"подверглись сухости вблизи ..."???


Новини