Головна Новини Політика вибори «Слуги» мобілізували всіх. Але не на фронт, а на збір інформації для виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуги» мобілізували всіх. Але не на фронт, а на збір інформації для виборів

Осередки «Слуги народу» в регіонах отримали від центрального осередку дивні завдання щодо збору інформації, про це в колонці на «Еспресо» повідомила журналіст Ірина Федорів. Вона припустила, що, ймовірно, там готуються до виборів

6 березня 2024, 17:56
Поділіться публікацією:

За словами Ірини Федорів, партійні осередки в регіонах начебто повинні зібрати інформацію, яка потрібна для політичних паспортів, а їх складають перед виборами. Окрім того, осередки мають надати звіти про роботу, а їх також надають у міжвиборчий період.

«Слуги» мобілізували всіх. Але не на фронт, а на збір інформації для виборів

"Слуги народу" готуються до виборів

Як вважає Федорів таке пожвавлення в регіональних осередках відбувається лише тоді, коли "в повітрі пахне виборами". Правда, вона не виключає, що можливо, хтось вирішив "показати себе" і організував таку бурхливу діяльність на всій території України.

"Загальнонаціональний рівень. Мобілізували всіх",
- підкреслила журналістка.

Окрім того, вона додала, що із центру у регіонів просять надати і багато дивної інформації. Зокрема, за її словами, осередки повинні надати інформацію про плітки та скандали, які розповсюджувалися у соцмережах. Ймовірно, припускає журналістка, на основі пліток є намір побудувати медіаполе, що виглядає дивно.

Також Федорів додала, що регіони повинні роздавати агітаційні матеріали.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що соціологічна компанія SOCIS провела опитування із приводу того, хто переміг би на президентських виборах та виборах у Верховну Раду, якщо би вони відбулися цього року. Так, згідно опитування, якщо би президентські вибори відбулися цього року, то перемогу на них здобув би колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. За нього віддали б свої голоси 31,3% виборців або 41,4% серед тих, хто визначився і піде на вибори. Друге місце у чинного президента Володимира Зеленського. Його готові підтримати 21,7% опитаних або 23,7% серед тих, хто піде на вибори.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини