Головна Новини Політика вибори Скандал в Одесі: міська виборча комісія може бути розпущена
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал в Одесі: міська виборча комісія може бути розпущена

Дмитро Голубов був знятий з виборів рішенням суду, а зараз виборчком ухвалив рішення повернути його в списки кандидатів

12 жовтня 2020, 10:53
Поділіться публікацією:

Пізно вночі ряд одеських телеграм-каналів повідомили про те, що міська виборча комісія прийняла рішення мало не вручну вписати екс-нардепа Дмитра Голубова кандидатом в мери, а також повернути в список до міської ради кандидатів від політичної партії "Наш край". Про це повідомляє портал "Ivasi.NEWS".

Скандал в Одесі: міська виборча комісія може бути розпущена

Примітно, що 7 жовтня міськвиборчком прийняв постанову про затвердження тексту виборчих бюлетенів. У списку кандидатів на пост одеського міського голови в уже надрукованих видавництвом "Чорномор'я" бюлетенях значиться 23 прізвища кандидатів. Дмитра Голубова серед них немає, втім, як і представників партії "Наш край".

Слід зазначити, що Дмитро Голубов, а також міська організація політсили "Наш край" були зняті з виборчих перегонів за рішенням суду. Нагадаємо, 2 жовтня в Одеському окружному суді розглядалася справа щодо неправомірних дій членів Одеської міської територіальної виборчої комісії щодо кандидата на пост одеського міського голови Дмитра Голубова. На підставі запропонованих суду документів стало відомо, що тервиборчком з порушенням виборчого права зареєстрував Дмитра Голубова кандидатом. Як виявилося, Дмитро Голубов вніс необхідну заставу за участь у виборчих перегонах від імені Одеської міської організації політичної партії "Блок Дмитра Голубова", але по факту проходження зазначених грошей відбувалося шляхом внесення коштів сторонньою особою — Палпатіном Дмитром Вікторовичем.

Як раніше повідомляли "Коментарі", представники політичної партії "Команда Дніпра" виступили із заявою про перенесення місцевих виборів в Україні в зв'язку з ситуацією, що склалася з розповсюдженням коронавирусной хвороби




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини