Головна Новини Політика вибори Секретар РНБО повідомив, коли в Україні проведуть вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО повідомив, коли в Україні проведуть вибори

Олексій Данілов пояснив, коли можна буде провести парламентські та президентські вибори в Україні

6 лютого 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що вибори в Україну будуть проведені після закінчення війни та перемоги України у боротьбі проти Росії.

Секретар РНБО повідомив, коли в Україні проведуть вибори

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

У 2023 році в Україні мали відбутись парламентські вибори, а у 2024 році мали пройти президентські. Однак через повномасштабне вторгнення Росії проведення виборів відкладене у часі. Секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі "24 каналу" відреагував на вибори президента, які мали бути цього року та вкотре повторив заяви, що в Україні вибори можуть відбутись лише після закінчення війни.

"Вибори ми проведемо вже тоді, коли здобудемо перемогу у цій війні", — сказав Олексій Данілов.

Данілов наголосив, що в Україні під час дії воєнного стану вибори не можна проводити.

Також Данілов прокоментував поставки в Україну винищувачів F-16. За словами секретаря РНБО, навчання українських пілотів на бойових літаках йде за планом, а в Україні триває підготовка інфраструктури для західних винищувачів. Крім того, Данілов зазначив, що Україна ще очікує на "певні такі додаткові бонуси", однак не вказав, які саме.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український дипломат та колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян, який служить в ЗСУ заявив, що президент України Володимир Зеленський може постати перед судом через помилки на війні.

Також "Коментарі" писали про ветерана війни Евгена Дикого, який назвав "найбільшу діру" в новому законопроєкті про мобілізацію в Україні. За його словами законопроєкт має недостатній тиск на ухилянтів, які уникають процесу мобілізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини