Головна Новини Політика вибори Партія «За майбутнє» просить Зеленського відреагувати на ситуацію у 87-му окрузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія «За майбутнє» просить Зеленського відреагувати на ситуацію у 87-му окрузі

В політсилі повідомили про скасування результатів виборів на одній з дільниць

2 квітня 2021, 15:12
Поділіться публікацією:

Партія "За майбутнє" просить президента України та Центральну виборчу комісію відреагувати на ситуацію, яка відбувається у 87-му окрузі, де проходили довибори в ВРУ. Про це йдеться в заяві партії.

Партія «За майбутнє» просить Зеленського відреагувати на ситуацію у 87-му окрузі

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що вночі окружна комісія скасувала результати виборів на одній з дільниці. За даними "За майбутнє", там переміг кандидат від їхньої партії Олександр Шевченко. У заяві "За майбутнє" зазначається, що результати могли скасувати нібито через зникнення 100 бюлетенів.

За даними партії "За майбутнє", нібито представники партії "Слуги народу" могли сприяти, щоб до ситуації долучилася СБУ. В "За майбутнє" заявили, що вчора Служба безпеки під приводом терористичної загрози вивела з виборчої комісії спостерігачів, які охороняли опломбовану кімнату з бюлетенями.

"Коли ОВК відновила роботу, виявилося, що пломба зламана, пакунки з бюлетенями лежать в іншому положенні. Це зафіксували члени комісії та спостерігачі й направили відповідну заяву в поліцію. Однак правоохоронці та голова ОВК жодним чином на це не відреагували", — заявили у повідомленні партії "За майбутнє".

Сьогодні вночі, за даними "За майбутнє", один із членів ОВК від "Слуги народу" нібито вказав на конкретний пакунок із дільниці в селі Микуличин і закликав перерахувати кількість бюлетенів. Там, за відомостями "За майбутнє", перемогу здобув Олександр Шевченко. 

В "За майбутнє" наголосили, що після перерахунку нібито виявилося, що зникло 100 бюлетенів із 377. Під цим приводом, кажуть "За майбутнє", і був повністю скасований результат виборів на всій дільниці.

Партія звернулася до Президента та ЦВК з проханням втрутитися та зупинити те, що відбувається на 87-му окрузі.

Нагадаємо, експерти спрогнозували, до чого йде "битва" за 87-й округ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини