Головна Новини Політика вибори Партія "Слуга народу" в Запоріжжі оголосила набір нової команди напередодні місцевих виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія "Слуга народу" в Запоріжжі оголосила набір нової команди напередодні місцевих виборів

Небайдужі мешканці Запоріжжя та області можуть подавати заявки на участь в якості кандидатів з сьогоднішнього дня

31 серпня 2020, 21:26 comments2117
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" оголосила про праймеріз (внутрішньопартійні вибори) в Запорізькій області і стати кандидатом на пост депутата міської, районної та сільської ради може кожен житель, який небайдужий до майбутнього рідного краю. Про це повідомляється на сайті політичної партії, куди і потрібно направляти заявки з анкетою.

Партія "Слуга народу" в Запоріжжі оголосила набір нової команди напередодні місцевих виборів

Під час презентації праймеріз лідер запорізької обласної команди "Слуги народу" Віталій Боговін зазначив, що серед жителів регіону є багато талановитих, ефективних професіоналів, готових до змін.

"Саме тому партія  "Слуга народу" збирає команду на місцях з таких людей. Ми повністю перезавантажимо владу в громадах, яка зараз отримає ще більше повноважень. Тоді ми зможемо допомогти нашому президенту втілити ці плани і реалізувати стратегії розвитку громад на місцях. Я запрошую всіх небайдужих громадян взяти участь в праймеріз, реалізувати себе і допомогти поліпшити життя нашого краю. Для цього саме тут, в Прозорому офісі, під час праймеріз буде працювати наш мозковий центр. Відкриті дані будуть оброблятися тут же, після чого демонструватися всім, хто взяв участь", — підкреслив  Боговін.

Партія ”Слуга народу” в Запоріжжі оголосила набір нової команди напередодні місцевих виборів - фото 2

У свою чергу, лідер запорізької міської команди партії "Слуга народу" Віталій Тишечко підкреслив, що саме зараз починається активний етап боротьби за можливість розвивати обласний центр в інтересах його жителів, а не окремих кланів.

"У всіх нас одна мета — створити зручні умови для життя в кожному місті і селі, забезпечити людей доступною медициною, якісними дорогами і гідними зарплатами. Представники місцевої влади працюватимуть в тандемі з головою держави, а це значить, що наші маленькі перемоги в результаті приведуть до перемоги на всеукраїнському рівні", — зазначив політик, запросивши до участі в праймеріз молодих і амбітних запорожців.

Праймеріз продовжиться до 9 вересня, 10 числа оголосять результати. Переможцем стане той, хто набере більшу кількість голосів. З фіналістами проводитимуть партійне співбесіду, в результаті якого він буде висуватися в якості депутата або голови місцевої громади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про заявлених кандидатах у мери міст обласного значення .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини