Головна Новини Політика вибори "Один на один": Тихановська викликала Лукашенка на дебати
commentss НОВИНИ Всі новини

"Один на один": Тихановська викликала Лукашенка на дебати

Головний опонент Олександра Лукашенка закликала грати за чесними правилами, яких не дотримувалися ні в однієї президентської кампанії Білорусі

31 липня 2020, 15:17 comments1056
Поділіться публікацією:
Check

Основний кандидат від опозиційних сил Білорусі Світлана Тихановська кинула виклик чинному президенту Олександру Лукашенко, запросивши його до дебатів у прямому ефірі.

"Один на один": Тихановська викликала Лукашенка на дебати

Так, Тихановська заявила, що відмовляється брати участь у дебатах на державному телебаченні. Вона підкреслила, що запропоновані дебати — це "фарс і марна трата часу білорусів, які будуть їх дивитися".

"Дебати, які ви пропонуєте нам, — це така ж підробка, як і ваші вибори. Дебати з кандидатами, які не зібрали 100 тисяч підписів, — це фарс, — сказала Тихановська.

За її словами, дебати у записі — це порушення законодавства. Її також не влаштовує, що в них не буде брати участь Олександр Лукашенко.

Дебати кандидатів у президенти були записані 30 липня, у першій половині дня. О 17.00 розпочався їх показ на телеканалі "Білорусь 1". У них взяли участь кандидат Сергій Черечень, кандидат Андрій Дмитрієв та довірена особа кандидата Олександра Лукашенка Олег Гайдукевич.

Тихановська запропонувала своєму прямому конкуренту і єдиному реальному кандидату Лукашенку варіант, який передбачає чинна Конституція.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 30 липня на підтримку Світлани Тихановської в Мінську зібралася безпрецедентна кількість білорусів, що зробило подію буквально історичною.

Читати повністю: https://news.tut.by/economics/694785.html.



Читати повністю: https://news.tut.by/economics/694785.html



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини