Головна Новини Політика вибори Лукашенко відповів, хто відключив інтернет в Білорусі в день виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко відповів, хто відключив інтернет в Білорусі в день виборів

За словами беззмінного президента Білорусі, Мережу в країні відключила зовсім не влада

10 серпня 2020, 15:13
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко відповів на питання, чому в день виборів у його країні пропав інтернет. За словами беззмінного президента, Мережу в країні відключила зовсім не влада: хтось заблокував інтернет з-за кордону, - пише агентство "БелТА".

Лукашенко відповів, хто відключив інтернет в Білорусі в день виборів

"Людей закликають виходити на вулиці. Навіть з-за кордону відключають інтернет, щоб викликати невдоволення у населення. Зараз наші фахівці розбираються, звідки йде це блокування. Тому, якщо інтернет погано працює, це не наша ініціатива, це з-за кордону", — сказав Лукашенко, запевняючи, що на його країну діють з усіх боків, але вони вистоять.

У компанії "Белтелеком" кажуть, що вже добу вони фіксують численні кібератаки різного ступеня інтенсивності. Особливо хакери атакують сайти держорганів, що призвело до значного перевантаження каналів, збою і виходу з ладу телекомунікаційного обладнання.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що попри беззастережну перемогу Лукашенка, він все ж програв країну. Чинний з 1994 року президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко впевнено лідирує на виборах, але це до душі далеко не всім: незгодні з цим білоруси спробували зібрати в Мінську майдан. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки виборів і розповіли, якими будуть висновки Білорусі та України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини