Головна Новини Політика вибори Лукашенко: "Протестувальникиі, якими керують з-за кордону, не зіпсують білорусам свято"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко: "Протестувальникиі, якими керують з-за кордону, не зіпсують білорусам свято"

Президент Олександр Лукашенко розповів про дані розвідки, яка з'ясувала, хто саме керує штучними протестами в Білорусі

10 серпня 2020, 13:56
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко, який згідно з останніми результатами виборів в Білорусі, обраний в шостий раз президентом країни, заявив, що  протести на вулицях — не інакше як перфоманс, котрим керують з-за кордону. Про це повідомляє агентство "РБК".

Лукашенко: "Протестувальникиі, якими керують з-за кордону, не зіпсують білорусам свято"

и їх побачили — вони засвітилися ще яскравіше цієї ночі. Ми зафіксували дзвінки з-за кордону. З Польщі, Великобританії та Чехії були дзвінки, управляли нашими, вибачте мені, вівцями: вони не розуміють, що роблять, і ними починають вже управляти ", — сказав державний лідер.

При цьому Лукашенко зазначив, що зіткнення протестувальників з загонами ОМОН — це результат припинення провокацій, які спрямовані на переворот в країні, що може призвести до її розпаду і декадансу.

"Поранено десь близько 25 хлопців з ОМОНу. Є переломи рук, ніг. Спеціально, цілеспрямовано били по цих хлопцям. Вони відповіли. Чого тепер ридати і плакати? Тому відповідь буде адекватна. Країну розірвати ми не дозволимо", — вказав білоруський правитель, який займає свій пост 26 років.

Крім того, він переконаний, що для простих білорусів самі вибори і їх результат — це свято. Адже явка в цьому році була рекордною, а також ЗМІ зафіксували, що виборці приходили на дільниці цілими сім'ями, разом з дітьми.

"Мене, чесно кажучи, розчулює, коли з маленькими діточками приходять. Розумієте, це свято", — резюмував Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після оприлюднення перших результатів виборів екзит-пол, на центральних вулицях Мінська білоруси вийшли на масові акції протесту та увійшли в пряме зіткнення з посиленими загонами силовиків. Відомо про десятки жертв з обох сторін. ЗМІ повідомляють про загибель одного хлопця, який потрапив під колеса автозаку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини