Головна Новини Політика вибори 22-го листопада у жителів Дніпра буде шанс вибрати вектор розвитку міста на найближчі п'ять років
commentss НОВИНИ Всі новини

22-го листопада у жителів Дніпра буде шанс вибрати вектор розвитку міста на найближчі п'ять років

До другого туру виборів мера в Дніпрі пройшли Борис Філатов і Загід Краснов

6 листопада 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Центральна виборча комісія визначилася з датами проведення других турів голосування за кандидатів на посаду міського голови в 15-ти містах України. У Дніпропетровській області — це Дніпро і Кривий Ріг.

22-го листопада у жителів Дніпра буде шанс вибрати вектор розвитку міста на найближчі п'ять років

Чинний мер Дніпра Борис Філатов не зміг здобути перемогу в першому турі. Чим більше даних надходило від виборчих комісій, тим зрозуміліше ставало, що ні про яку беззастережну перемогу не йдеться. До того ж якщо вірити даним ЦВК, немає у нього і переважної підтримки городян. Якщо відсоток тих, хто підтримав його кандидатуру перевести в абсолютні цифри та врахувати явку в першому турі, то вийде, що насправді бачити його мером ще 5 років хочуть всього 10% городян. Нагадаємо, в першому турі Філатов набрав 43,5% голосів.

Суперником Філатова, як і очікувалося, буде Загід Краснов, у якого 13.6% голосів виборців. На цих виборах його партія показала чудовий результат — без підтримки "з центру" і фінансування з олігархічних гаманців "Громадська сила" з міської перетворилася на регіональну політсилу, представлену не тільки в Дніпропетровській облраді, а й в радах багатьох населених пунктів області, в тому числі Павлограда, Нікополя, Підгороднєго, Новоалександровки.

Отже, 22 листопада у жителів Дніпра буде можливість вирішити, яким шляхом йтиме місто найближчі 5 років. Чи буде це п'ятирічка розвитку і можливостей, або ще 5 років розкрадання бюджету, згортання конкуренції, занепаду, хамства і неповаги.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Загід Краснов повідомив про чергову провокацію з боку опонентів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини