Головна Новини Політика вибори Кернес зізнався, чи піде знову в мери Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Кернес зізнався, чи піде знову в мери Харкова

На місцеві вибори в жовтні Геннадій Кернес поведе свою політсилу "Блок Кернеса - успішний Харків"

2 липня 2020, 10:52 comments1790
Поділіться публікацією:

Геннадій Кернес збирається вже втретє балотуватися в мери Харкова. Також у міськраду нинішній міський голова спробує провести свою партію "Блок Кернеса — успішний Харків". Про це він розказав журналістам "Радіо Свобода".

Кернес зізнався, чи піде знову в мери Харкова

Фото: ТАСС, Констянтин Чергінський

Геннадій Кернес, схоже, не збирається покидати насиджене місце і поступатися кому-небудь мерським кріслом у Харкові. Він знову готовий вступити в боротьбу за нього на місцевих виборах цієї осені.

"Так, я піду на вибори мера міста", — чітко відповів Кернес на питання про те, чи збирається балотуватися знову.

При цьому він не буде співпрацювати з будь-якою партією, що існує нині, а поведе у харківську міськраду свою власну політсилу.

"На місцеві вибори я поведу "Блок Кернеса — успішний Харків", — говорить мер міста.

При цьому йти у велику всеукраїнську політику він поки що не збирається, хоча в минулому році і потрапив в список партії, котру назвали "Опозиційний блок" і яка в парламент не пройшла.

"У мене політичних амбіцій не було і в минулому році. Навіть якщо б партія подолала бар'єр і потрапила б до Ради, я б у нардепи все одно не пішов би. Ймовірно, відмовився б. Я одразу казав, що не піду. Чому ж був у списку партії тоді? Ну, це така була стратегія у нашої команди", — сказав Геннадій Кернес.

Вибори в місцеві ради в Україні мають відбутися 25 жовтня. Раніше "Коментарі" розповідали, кого в "Слузі народу" вважають основними претендентами на місце мера Києва.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини