Головна Новини Політика вибори Кандидат в депутати Олександр Шевченко повідомив про пошкодження пломб на приміщенні з бюлетенями
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат в депутати Олександр Шевченко повідомив про пошкодження пломб на приміщенні з бюлетенями

Олександр Шевченко заявив про порушення з боку ОВК на окрузі №87

1 квітня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Члени Окружної виборчої комісії в окрузі №87 повідомили про зміщення пломб на дверях приміщення, в якому вночі зберігалися бюлетені, а також про переміщення пакунків з бюлетенями. Про це на свої сторінці в Facebook розповів кандидат у народні депутати в цьому окрузі Олександр Шевченко. 

Кандидат в депутати Олександр Шевченко повідомив про пошкодження пломб на приміщенні з бюлетенями

Бюлетені. Фото із відкритих джерел

"У середу ввечері засідання ОВК було припинене, оскільки його намагалися зірвати депутати з фракції "Слуга народу". Йдучи на відпочинок, члени ОВК опломбували приміщення, де зберігалися бюлетені, та зробили фото пломби і мішків із документами. Але вранці, коли комісія знову зібралась на засідання, були виявлені розбіжності в пломбі. До того ж, за словами членів ОВК, деякі мішки з бюлетенями були зміщеними й лежали в іншому положенні", – зазначив Олександр Шевченко.

Першим про порушення заявив член ОВК Назарій Вінтоняк, інші члени комісії це підтвердили.

"Вранці, під час відкриття серверної, де зберігаються пакунки з виборчими бюлетенями та іншою документацією, я виявив, що сама пломба була в дещо іншому положенні, ніж до того, як всі члени ОВК покинули приміщення. Крім того, помітив різницю в розташуванні самих пакунків", – розповів Назарій Вінтоняк.

Олександр Шевченко опублікував фото, які підтверджують заяви членів ОВК. Правда, за словами кандидата в депутати, голова й інші члени ОВК не відреагували на зауваження щодо пломб та продовжили працювати.

Ще один член ОВК – Артур Доронін – розповів,  що голова виборчої комісії ігнорує усі зауваження більшості її членів. Він також заявляє, що керівник комісії некомпетентний і раніше взагалі не брав участі у виборах.

За словами Олександра Шевченко, факт порушення щодо зміщення пломб і пакувальних мішків, а також ігнорування членами комісії зауважень буде направлений до правоохоронних органів.

Нагадаємо, у ЦВК пояснили, чому на 87-му окрузі досі не підрахували голоси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини