Головна Новини Політика вибори Ірина Верещук на з'їзді партії "Слуга народу": "Ми і є ті зміни, на які очікують люди"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Верещук на з'їзді партії "Слуга народу": "Ми і є ті зміни, на які очікують люди"

Ірина Верещук виступила з яскравою промовою на з'їзді президентської партії в Києві, де була заявлена кандидатом на виборах мера столиці

31 серпня 2020, 22:08 comments1720
Поділіться публікацією:

Народний депутат Ірина Верещук, яка сьогодні на з'їзді партії "Слуга народу" була представлена в якості кандидата в мери Києва, подякувала президенту Володимира Зеленського за надану їй довіру і звернулася до соратників з надихаючою промовою. Про це передає видання "Факти".

Ірина Верещук на з'їзді партії "Слуга народу": "Ми і є ті зміни, на які очікують люди"

Ірина Верещук

Так, політик зазначила, що головний конкурент на цих виборах для неї — це діючий голова КМДА Віталій Кличко.

"Мер Києва почуває себе досить впевнено. Він і його дорогі друзі думають, що гроші їх врятують. Але вони забули, а можливо і ніколи не знали, що голосують не гроші — голосують люди. Вони думають, що сила — це гроші. А ми віримо, що сила — це люди", — виступила Верещук.

Також вона додала, що головною особливістю, яка вигідно відрізняє команду "Слуга народу" від всіх інших кандидатів є підтримка глави держави.

"Ми не обіцяємо дива, а обіцяємо щоденну працю. Не купою галасливих слів, а тихою щоденною працею любіть Україну. Ми любимо свою державу, віримо в президента і один в одного. Разом до перемоги!", — завершила своє послання Ірина.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський також підбадьорив членів партії і кандидатів на місцевих виборах зворушливою промовою.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини