Головна Новини Політика вибори Ексміністр оборони Гриценко зізнався, чи піде на вибори знову
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексміністр оборони Гриценко зізнався, чи піде на вибори знову

Анатолій Гриценко тричі балотувався в президенти України і жодного разу не виходив навіть до другого туру

6 серпня 2020, 08:31
Поділіться публікацією:








Колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко відверто розповів про свої політичні амбіції. Тричі кандидат у президенти більше не збирається балотуватися на виборах глави держави. Про це він заявив у ефірі каналу "Україна 24".

Ексміністр оборони Гриценко зізнався, чи піде на вибори знову

Анатолій Гриценко. Фото: Джавахадзе Зураб/ТАСС

Анатолій Гриценко пробитися на Банкову намагався у 2010, 2014 і 2019 роках. Але щоразу опинявся позаду лідерів виборних перегонів. Наприклад, у 2019-му році він був п'ятим і зібрав трохи менше ніж 7% голосів виборців. Більше робити спроб виграти ці перегони він не хоче.

"Скажу вам відверто: у мене більше немає бажання йти на вибори", — сказав Гриценко.

При цьому він не заперечує, що партія "Громадянська позиція", яку він очолює, буде боротися і на місцевих виборах в жовтні, і на позачергових парламентських, якщо раптом такі відбудуться. Але сам він вважає за краще залишитися в стороні.

"Громадянська позиція на вибори піде. Ймовірно, навіть на президентські. Я буду підтримувати наших кандидатів. Але свою кандидатуру більше висувати не хочу", — підкреслив політик.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, що в ЦВК заявили про перші можливі махінації на місцевих виборах 2020. Їх зафіксували в Одеській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини