Головна Новини Політика вибори Джентльменові посміхнулася удача: Олег Філімонов може стати кандидатом в мери Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Джентльменові посміхнулася удача: Олег Філімонов може стати кандидатом в мери Одеси

Відомого одесита і ведучого передачі "Джентльмен-шоу" Олега Філімонова можуть підтримати в якості мера від партії "Слуга народу"

30 липня 2020, 21:34 comments2353
Поділіться публікацією:

Відомий комік з передачі "Джентльмен-шоу" Олег Філімонов може бути висунутий від партії "Слуга народу" в якості кандидата в мери Одеси. Про це повідомила заступник фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук у своєму інтерв'ю виданню УНН. Вона вважає, що це може бути дуже креативна кампанія.

Джентльменові посміхнулася удача: Олег Філімонов може стати кандидатом в мери Одеси

"Він (Філімонов) розглядається, як я розумію. Є одним з кандидатів. Точно замірялися і інші кандидати. Я думаю, що в такому випадку це могла б бути дуже креативна кампанія. Вона була б точно нестандартна", – сказала Кравчук.

Також політик підкреслила, що "Слуга народу" висуне своїх кандидатів на посади мерів обласних центрів на з'їзді, який запланований на 21 серпня.

Відзначимо, що крім гумористичною і бізнес-діяльності Олег Філімонов 20 років викладав в Одеському державному університеті імені Мечникова, завідував кафедрою романо-германської філології. Захистив докторську дисертацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у "Слуги народу" не вірять, що зможуть подолати бар'єр на місцевих виборах КМДА, створюючи конкуренцію Віталію Кличку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини