Головна Новини Політика вибори Держдепартамент не дає Байдену доступу до повідомлень від іноземних лідерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Держдепартамент не дає Байдену доступу до повідомлень від іноземних лідерів

Заборона на доступ до ресурсів Департаменту для Байдена пов'язана з тим, що Трамп відмовляється визнавати поразку на виборах

12 листопада 2020, 15:38
Поділіться публікацією:

Адміністрація Дональда Трампа не дозволяє отримати доступ до повідомлень від іноземних лідерів обраному президенту Сполучених Штатів Америки Джо Байдену. Про це повідомляє CNN.

Держдепартамент не дає Байдену доступу до повідомлень від іноземних лідерів

ФОТО: З відкритого джерела

За даними видання, Державний департамент зазвичай підтримує всі види комунікацій для обраного президента, тому представники багатьох країн у вихідні дні почали відправляти повідомлення в Департамент. Але оскільки Дональд Трамп відмовляється визнавати перемогу Джо Байдена на виборах  США, демократу доступ до ресурсу заборонено.

Таким чином команда Джо Байдена підтримує контакти з представниками країн без участі Державного департаменту. Обраний президент вже провів безліч дзвінків з іноземними лідерами, в тому числі — з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Як повідомляє видання, Джо Байдену також забороняють отримувати щоденні інформаційні зведення від спецслужб Сполучених Штатів Америки.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, в американському штаті Джорджія вручну перерахують голоси виборців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини