Головна Новини Політика вибори Чоловіки, жінки та інші істоти: Арахамія розповів, хто піде в мери від Слуги народу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіки, жінки та інші істоти: Арахамія розповів, хто піде в мери від Слуги народу

У "Слузі народу" обіцяють назвати кандидатів у мери українських міст вже до кінця липня

16 червня 2020, 11:41 comments1668
Поділіться публікацією:

"Слуга народу" остаточно визначиться з кандидатами у мери українських міст до кінця липня. Також він повідомив, що кандидатом у мери Києва може виявитися чоловік, жінка або ж "інша істота".

Чоловіки, жінки та інші істоти: Арахамія розповів, хто піде в мери від Слуги народу

Напередодні відбулося засідання парламентської фракції "Слуга народу". Після його закінчення журналісти не впустили можливості знову поцікавитися, хто ж піде від президентської партії на вибори мера Києва. У політсилі впевнено продовжують тримати інтригу. Вже кілька депутатів заявили про своє бажання поборотися за крісло мера столиці. А один з них — Олександр Ткаченко — навіть встиг зійти з мерських перегонів ще задовго до їхнього початку. Арахамія вирішив заплутати громадськість ще більше. Він підтвердив, що на засіданні фракції дійсно говорили про місцеві вибори і про кандидатів в тому числі.

"Офіційно кандидатів у мери міст в регіонах ми  оголосимо наприкінці липня. По Києву поки що обговорюємо тільки сам формат. Це повинен бути соціологічний праймеріз. Сюрпризів не було. Я вже казав вам — це може бути чоловік або жінка. Ще й інші істоти бувають. Наприклад, в Америці є туалети для чоловіків, а є для жінок. А ще є Q — questional. Це для тих, хто ще не визначився, ким саме він є. У нас, на щастя, такого немає",- розповів Арахамія.

Раніше Давид Арахамія натякнув, що єдиним кандидатом від "Слуги народу" у мери Києва може виявитися жінка.

За кілька днів до цього про своє бажання поборотися за крісло мера офіційно заявили Олександр Дубінський і Микола Тищенко. Розглядають в "Слузі народу" і кандидатуру головного санітарного лікаря Віктора Ляшка. Однак, хто саме піде на вибори в Києві президентська партія визначиться після праймеріз. Коли проведуть попереднє голосування — поки що невідомо.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини