Головна Новини Політика вибори Чи бути виборам президента у березні 2024-го: Зеленський зняв інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи бути виборам президента у березні 2024-го: Зеленський зняв інтригу

Глава держави наголосив, що під час війни безвідповідально поширювати чутки на цю тематику

7 листопада 2023, 07:07 comments2108
Поділіться публікацією:

Останнім часом тема проведення виборів президента України у березні 2024 року набрала обертів і щоб зняти інтригу глава української держави Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до українців заявив, що обговорювати нічого, адже поки що він вважає це питання не актуальним.

Чи бути виборам президента у березні 2024-го: Зеленський зняв інтригу

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Зеленський наголосив, що зараз українцям варто думати про захист держави та "не розпадатися" на суперечки.

"Ситуація зараз така, як і раніше: якщо не буде перемоги, то не буде країни. Наша перемога можлива. Вона буде, якщо ми всі будемо зосереджені саме на ній, а не на суперечках, політиканстві чи пошуках якогось свого особистого інтересу" , — сказав він.

Президент наголосив, що зараз треба всі ресурси направити на перемогу, чим і мають займатися усі відповідні структури.

"Всі ми бачимо, що зараз не час для широких святкувань чи інших зухвалих речей у тилу, які неприйнятні під час війни і тим більше тоді, коли армія, коли всі наші сили оборони живуть зовсім іншими емоціями: болем, боями, втратами, а й здобутками для України", — зазначив Зеленський.

Глава держави наголосив, що зараз, у воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально – якось так… легковажно та граючи вкидати у суспільство тематику виборів.

Він додав, що очікую від усіх відповідних структур та органів влади конкретних відповідей щодо завдань, які об'єктивно стоять перед державою зараз. За словами президента, це стосується і цивільних органів влади, і воєнного елементу держави, і чиновників із Верховною Радою України, і Служби безпеки України та інших правоохоронних органів.

На його думку, зараз державі потрібно значно більше зосередженості на обороні – всім у державі, і особливо на регіональному рівні, у тилових містах, які мають відповідні ресурси, щоб допомогти та підтримати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка ймовірність виборів у 2024 році: хто розгойдує тему і в чому головна загроза.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини