Головна Новини Політика вибори «Боїшся сам - візьми Корбана», - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Боїшся сам - візьми Корбана», - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів (ВІДЕО)

Загід Краснов запропонував конкурентам новий формат дебатів, у відповідь - тиша

20 жовтня 2020, 11:05
Поділіться публікацією:

Лідер "Громадської сили" Загід Краснов в соцмережах виклав відео, в якому заявив, що якщо Борис Філатов боїться вийти з ним на дебати один на один, то може взяти з собою Геннадія Корбана.

«Боїшся сам - візьми Корбана», - Краснов запропонував Філатову новий формат дебатів (ВІДЕО)

Краснов і Філатов є головними опонентами на майбутніх виборах мера в Дніпрі, і 16 жовтня лідер партії "Громадська сила" офіційно викликав чинного міського голову на дебати. Однак, Філатов відмовчується.

"Ви все ніяк не зважитеся дати відповідь на мій виклик. Погодьтеся, твердість і рішучість — це не про вас. Вас лякає сама думка, що в прямому ефірі з сильним опонентом ви будете виглядати жалюгідним і нікчемним. Хоча це і є ваша сутність, — заявив Краснов. — Вам куди звичніше ображати, принижувати і посилати в соцмережах жінок. Чиїхось матерів і дружин. Вам звичніше назвати пенсіонера старим бараном і послати туди ж, куди і жінок. У вашому стилі — ховатися за спинами проплачених журналістів, які обливають брудом ваших опонентів. А дебати — це зовсім інше. Тут потрібно дивитися опоненту в очі. І тримати удар ", — заявив Краснов.

При цьому Краснов пояснив, чому закликає прийти Філатова на дебати саме в парі з Корбаном.

"Я можу сказати вам в обличчя, хто ви є. А ви не можете собі цього дозволити. В цьому і біда нашого міста, що в Дніпрі мер — маріонетка і говорить голова, яка нічого не вирішує. А все вирішує людина з "Амстердама" — Геннадій Корбан, — зазначив Краснов. — Борис Альбертович, якщо ви боїтеся виходити на дебати один, то можете взяти з собою того, хто вами керує — Геннадія Корбана. Нехай вам підказує і стоїть поруч. Може в цьому випадку у вас вистачить сміливості прийняти мій виклик. Я готовий і до таких дебатів ", — підсумував Краснов.


Як раніше повідомляли "Коментарі", битва Краснова і Філатова за мерське крісло в Дніпрі спровокувала парі на мільйон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини