Головна Новини Політика вибори Без весни і посадок: Зе-команда вибрала новий слоган під місцеві вибори
commentss НОВИНИ Всі новини

Без весни і посадок: Зе-команда вибрала новий слоган під місцеві вибори

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук пояснила, чому досить банальний слоган на цей раз виявиться не просто пафосним популізмом

6 серпня 2020, 14:34 comments3120
Поділіться публікацією:

Партія "Слуга народу" активно готується до передвиборчої кампанії на місцях, і вже запустила новий слоган, який буде супроводжувати її кандидатів на бігбордах та інших агітаційних матеріалах. Про це розповіла заступник голови фракції монобільшості Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook.

Без весни і посадок: Зе-команда вибрала новий слоган під місцеві вибори

Відзначимо, що на цей раз дотепні та неординарні гасла типу "Весна прийде — будемо садити", "Зробимо їх разом", "Кінець епохи бідності" позаду, маркетологи вдалися до більш заїждженої прокламації, що закликає виборців до свідомості: "Україна — це ти". Проте Кравчук зазначила, що вперше з часів незалежності це будуть не просто красиві слова.

"Слуги народу" завершили процес децентралізації, й відтепер питання розвитку громад -  міських або сільських — будуть вирішуватися не в Києві, а на місці. Тобто українці зможуть вибрати на місцевих виборах реальну владу, яка буде мати гроші і повноваження зробити життя в містах і селах кращим. Вибрати саме СВОЮ ВЛАДУ, незалежну від місцевих кланів або столичних олігархів і чиновників", — вказала політик на реальну здатність кожного українця персонально впливати на державні структури, ніж та виправданий гучний лозунг.

Також за словами Кравчук більше не буде закликів голосувати за ту чи іншу партію. Зараз жителі своїх міст повинні обирати персонально свій населений пункт для його розвитку і становлення.

"Зазвичай закликають голосувати за певну партію. Ми говоримо: голосуй за себе! Тому Харків — це ти. Тернопіль — це ти. Одеса — це ти. Донбас — це ти. Львів — це ти. Влада в тисячі громад повинна належати мільйонам їх жителів. Вірю, що після 25 жовтня так і буде ", — підсумувала нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 21 серпня відбудеться масштабний з'їзд партії "Слуги народу" , який передуватиме потужну передвиборчу кампанію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини