Головна Новини Політика вибори Андрій Садовий зізнався, чи піде знову в мери
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Садовий зізнався, чи піде знову в мери

Мер Львова Андрій Садовий розкрив інтригу в день свого народження

20 серпня 2020, 12:54 comments1177
Поділіться публікацією:

Мер Львова Андрій Садовий вирішив знову спробувати свої сили в передвиборчій гонці. У свій день народження, який він відзначив напередодні, політик заявив, що піде на місцеві вибори 2020. Про це сказав у відеозверненні, яке опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Садовий зізнався, чи піде знову в мери

Андрій Садовий. Фото: slovoidilo.ua

Ця спроба знову сісти в крісло мера Львова буде для Андрія Садового вже четвертою. Три попередні були успішними. Політик вирішив спробувати сили й цього разу, хоча раніше вже натякав на те, що може і не вийти на старт мерських  перегонів.

"19 серпня мені виповнюється 52 роки. Всім, хто дзвонив і слав СМС, — дякую. Я отримав багато привітань, а ще багато питань: йду я все ж на вибори чи ні? Я йду!", — заявив Садовий.

Пояснив міський голова, і чому не готовий поступатися своїм місцем іншому. Він запевняє, що повинен сам закінчити ті проекти, які були розпочаті у Львові раніше. Це ремонти вулиць, удосконалення лікарні швидкої допомоги, а також будівництво сміттєпереробного заводу.

"Хіба я можу все це кинути напризволяще? Це було б навіть несерйозно якось. Саме тому я йду. Думаю, у вас буде вибір. Ви поки що придивляйтеся і самі схвалюйте рішення", — додав мер.

Нагадаємо, що місцеві вибори повинні відбутися вже 25 жовтня. Раніше "Коментарі" розповідали про те, чому, на думку нардепа зі "Слуги народу" їх неможливо ні перенести, ні скасувати, попри пандемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини