Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко заінтригував: рішення про своє висування в президенти ухвалюватиме не він
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко заінтригував: рішення про своє висування в президенти ухвалюватиме не він

П'ятий президент ще не вирішив, чи піде в президенти

6 листопада 2021, 07:35
Поділіться публікацією:

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність", на сьогоднішній день ще не ухвалив остаточне рішення про висування своєї кандидатури на наступних виборах президента України. Каже, що таке рішення ухвалить лише у тому випадку, якщо так вирішить український народ. Як повідомляє видання "Коментарі", про це політик заявив в ефірі "Свободи слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна".

Порошенко заінтригував: рішення про своє висування в президенти ухвалюватиме не він

Петро Порошенко. Фото: Українська правда

Петро Порошенко зізнався, що його не можуть не тішити результати абсолютно різних соціологічних компаній. Вони показують, що розрив між ним та нинішнім главою української держави Володимиром Зеленським скоротився до 10%, хоча ще 2 роки тому він був величезний. Все ж таки пам'ятають ті 75% у Зеленського і 25% — у протилежної сторони.

За словами п'ятого президента, головне, що показую опитування – це те, що люди зняли рожеві окуляри та змінили надію, яку мали у 2019 році, на розчарування. Більшість українців вже не має надії, пов'язаної із Зеленським.

Відповідаючи на запитання, чи може Петро Порошенко вже зараз сказати, що братиме участь у наступних президентських виборах, політик зазначив, що однозначної відповіді на це питання він не має, бо останнє слово буде не за ним, а за українським народом. Якщо українці вирішать, що варто висувати свою кандидатуру, він так і зробить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав агентів Порошенка. Президент висловив упевненість, що у розслідуванні його зв'язку з офшорами не обійшлося без втручання п'ятого президента. Зеленський висловив думку, що у розслідування не розкрили нічого нового, закон він не порушив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Прохожий

6 листопада 2021, 09:07

Украина - НАТО: "Ой, рятуйте, ой допоможiте! " НАТО-Украине: "Да щас, ще за вас ми не вмирали! Сосите сами, вы же гордые та смiлывые!"


Новини