Головна Новини Політика внутрішня політика Железняк розповів, чи буде у нього політичний проєкт із Разумковим
commentss НОВИНИ Всі новини

Железняк розповів, чи буде у нього політичний проєкт із Разумковим

Ярослав Железняк заперечує можливість спільного політичного проєкту із колишнім головою Дмитром Разумковим

27 жовтня 2021, 18:08
Поділіться публікацією:

Голова фракції "Голос" Ярослав Железняк не бачить спільного політичного майбутнього із колишнім спікером Верховної Ради Дмитром Разумковим. Як повідомляє видання "Коментарі", про це парламентарій заявив в інтерв'ю "Українським Новинам".

Железняк розповів, чи буде у нього політичний проєкт із Разумковим

Ярослав Железняк. Фото з відкритих джерел

Ярослав Железняк зазначив, що він не може підтвердити, що разом із Дмитром Разумковим працює над створенням нового політичного проєкту. При цьому нардеп не став заперечувати інформацію про те, що перебуває у добрих дружніх стосунках із колишнім головою Верховної Ради. Але політичне майбутнє вони під час зустрічі не обговорювали.

Желєзняк додав, що він продовжує працювати в команді "Голосу" і не збирається змінювати свої політичні уподобання.

Раніше низка ЗМІ оприлюднила інсайдерську інформацію про те, що невдовзі Разумков у союзі з Железняком може представити новий політичний проєкт, який буде створено з прицілом на найближчі парламентські вибори.

Читайте також на порталі "Коментарі" – 7 жовтня Дмитро Разумков залишив посаду голови Верховної Ради. Молодий політик розпочав нову сторінку в житті, яка ознаменувалася стрімким зростанням підтримки серед українців. Так, соціологічні опитування показали, що Разумков уже претендує опинитися в першій п'ятірці найперспективніших політиків і претендує на президентську посаду. З ростом рейтингу у Разумкова відмінусувався рейтинг і у глави держави Володимира Зеленського. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" розповіли, хто стоїть за перспективним політиком і чи час Зеленському вже кусати лікті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Арсеній Зайчик

27 жовтня 2021, 17:31

Ярослав Железняк завжди був шестіркою Порошенка, який разом з Медведчуком продали частину України Путіну. А Разумков продався за великі гроші бувшим соратникам Януковича. Тому закономірно, що Железняк і Разумков будуть об'єднуватись, щоб дальше торгувати Україною.


Новини