Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленському поставили жорсткі умови по російській агентурі: три вимоги активістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському поставили жорсткі умови по російській агентурі: три вимоги активістів

Учасники акції назвали три сфери, по яким слід нанести удар для боротьби з російською пропагандою

19 лютого 2021, 21:19
Поділіться публікацією:

Перед Офісом Президента перед початком засідання РНБО зібралися представники політичних сил і громадських організацій. Про це повідомляє Апостроф.

Зеленському поставили жорсткі умови по російській агентурі: три вимоги активістів

Акція "Три удари по російській агентурі". Фото: джерело

Активісти назвали акцію "Три удару по російській агентурі" і озвучили три вимоги до Президента.

Перший удар — інформаційний: завершити ліквідацію проросійських пропагандистських ресурсів. Зокрема, мова йде про сайти "Країна" і "Вести", а також телеканал "Наш".

Другий удар — кадровий: провести розслідування діяльності російської агентури, яка вміло виявилася в вищих ешелонах влади. Серед них: Андрій Портнов, відомий під псевдонімом "Казбек", який згідно з розслідування "миротворця" виконував і продовжує виконувати завдання російських спецслужб, і його оточення, яке "впливає на органи слідства і судову систему в інтересах іноземних агентів".

Третій удар — фінансовий: взяти під управління підтримувати ринок "Столичний", який не платить податки, зате — збирає "чорну касу", якій фінансуються кримінальні угруповання Юрія Іванющенка та Армена Горлівського.

Зеленському поставили жорсткі умови по російській агентурі: три вимоги активістів - фото 2
Зеленському поставили жорсткі умови по російській агентурі: три вимоги активістів - фото 3

Мітингувальники передали Президенту України, Секретарю РНБО і глави СБУ листи з переліком фізичних і юридичних осіб, причетних до фінансування тероризму, і проти яких необхідно ввести санкції.

Серед учасників акції — активісти "Правого сектора", ВО "Свобода", "Нацкорпусу", "Товариства майбутнього", С14, "Національного опору", "Традиції та порядку", УНА-УНСО, "Невідомого патріота", ВО "Тризуб" .

Зазначених людей і організації Вашингтон вважає частиною російської мережі впливу.

Джерело: https://politics.comments.ua/ua/news/foreign-policy/ssha-vveli-sankcii-proti-dubinskogo-i-onischenko-cherez-vtruchannya-u-vibori-669473.html
© Comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини