Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленському не довіряють 61%, - дані Центру Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському не довіряють 61%, - дані Центру Разумкова

До всіх політиків і державних чиновників, чиє прізвище було представлено в опитуванню, респонденти висловлюють недовіру частіше, ніж довіру

10 серпня 2021, 13:22
Поділіться публікацією:

Нинішня влада, які представляє "Слугу народу", ще не втратила довіру з боку українців. Принаймні, якщо порівнювати з політиками старої формації. Так президент України Володимир Зеленський і глава Верховної Ради Дмитро Разумков мають найбільше довіри серед українців. Як передає видання "Коментарі", про це свідчать дані Центру Разумкова, який провів опитування респондентів з 29 липня по 4 серпня.

Зеленському не довіряють 61%, - дані Центру Разумкова

Володимир Зеленський. Фото: Офіс президента України

Соціологи підкреслюють, що абсолютно до всіх політиків, чиновників, державних службовців українці висловлюють недовіру частіше, ніж довіру, тобто, яке б прізвище не звучало, до нього ставляться з підозрою. Ось тільки набагато частіше, в порівнянні з іншими політиками, довіру виражають до глави держави Зеленського. Йому довіряє 33% опитаних. Однак не довіряє 61%. Дмитру Разумкова довіряють 32% і 49% не довіряють.

Якщо ж говорити про тих політиків, яким найбільше не довіряють наші співвітчизники, то беззаперечним лідером є одіозний політик, лідер "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, йому не довіряють 78% і лише 12% довіряють. На другому місці йде п'ятий президент України Петро Порошенко з відповідно 75% і 18%. На третій позиції ще один представник "ОПЗЖ" Вадим Рабинович, йому не довіряють 74% і лише 14% довіряють. На четвертому місці розташувався колишній глава МВС Арсен Аваков. За ним йде Юрій Бойко і Юлія Тимошенко. Виходячи з аналітики найкращий баланс довіри-недовіри у президента і спікера парламенту. Також позитивний цей показник у нещодавно призначеного міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Ось тільки його знає менше половини опитаних.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський і Петро Порошенко продовжують залишатися лідерами президентського рейтингу .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини