Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський змінив склад делегації України в ТКГ: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський змінив склад делегації України в ТКГ: що змінилося

Крім того, президент Володимир Зеленський вивів зі складу української делегації України в Тристоронньої контактній групі Юлію Свириденко

26 лютого 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до складу української делегації для участі в Тристоронньої контактній групі щодо мирного врегулювання на Донбасі. Відповідний указ глава держави підписав у п'ятницю, 26 лютого. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський змінив склад делегації України в ТКГ: що змінилося

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зокрема,  Володимир Зеленський ввів до складу делегації радника Офісу президента Вікторію Страхову як члена делегації, представника України в робочій підгрупі по соціально-економічних питань.

Водночас президент вивів зі складу делегації заступник керівника ОП Юлію Свириденко.

Раніше глава української делегації в Тристоронньої контактній групі Леонід Кравчук назвав єдиний шлях, як Україні домовитися з Росією по Донбасу. За його словами, з Росією порозумітися непросто, а в останні пів року переговори практично зайшли в глухий кут, "тому що у Росії інші погляди".

Нагадаємо, представник української делегації в мінській тристоронньої контактній групі Сергій Гармаш розповів про те, для чого Росія масово роздає свої паспорти на окупованих територіях Донбасу. За його словами, нібито вже 639 тисяч жителів ОРДЛОУ отримали паспорти РФ, по принаймні так повідомляють російські ЗМІ. Гармаш зазначив, що недавно депутат Держдуми Росії Козенко заявляв, що російське громадянство отримали понад 400 тисяч людей, що живуть в "ЛДНР". Він зазначив, що згідно з даними російських джерел, за 8 місяців 2020 року Росія видала 254 тисячі паспортів на окупованих територіях і очевидно, що за три тижні видати майже 240 тисяч росіяни не могли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

27 лютого 2021, 00:12

Я дуже здивований дивним досвідом та чудесами доктора Алаби, які поширились в Інтернеті та у всьому світі. Коли він чудесним чином допоміг людям у всьому світі повернути своїх втрачених коханих, я зв’язався з ним, переглянувши стільки свідчень різних людей, як він допомагає мені повернути свого колишнього коханого, і розповів йому про свого чоловіка, який покинув мене приблизно 8 місяців тому, і пішов з дому з усім, що у мене було, я розгубився, коли він сказав мені просто посміхнутися і бути спокійним, запевняючи, що він впорається з усім лише за 48 годин. Після другого дня, коли мені зателефонував мій чоловік, я була просто в шоці, я вибрала дзвінок і не повірила своїм вухам, він справді просив мене пробачити його і давати обіцянки по телефону, і тепер ми живемо щасливо завдяки доктору АЛАБА , якщо вам потрібна допомога, ви можете зв’язатися з ним за цією адресою gmail: [email protected] або зв’язатися з ним на WhatsApp: 2349071995123. він здатний виконувати будь-які заклинання, які ви думаєте, я живе свідчення.


Новини