Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, для чого Росія роздає паспорти на окупованому Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, для чого Росія роздає паспорти на окупованому Донбасі

У Кремлі готують базу для фальсифікацій виборів до Держдуми

24 лютого 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Представник української делегації в мінській тристоронньої контактній групі Сергій Гармаш розповів про те, для чого Росія масово роздає свої паспорти на окупованих територіях Донбасу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

У ТКГ розповіли, для чого Росія роздає паспорти на окупованому Донбасі

Фото: Google

За його словами, нібито вже 639 тисяч жителів ОРДЛОУ отримали паспорти РФ, принаймні так повідомляють російські ЗМІ. Гармаш зазначив, що недавно депутат Держдуми Росії Козенко заявляв, що російське громадянство отримали понад 400 тисяч людей, що живуть в "ЛДНР".

Він зазначив, що згідно з даними російських джерел, за 8 місяців 2020 року Росія видала 254 тисячі паспортів на окупованих територіях і очевидно, що за три тижні видати майже 240 тисяч росіяни не могли.

Гармаш сказав, що все стає на свої місця, якщо проаналізувати російську пропаганду, яка почала просувати тезу про проведення виборів в Державну думу Росії, які пройдуть восени 2021 року на окупованих територіях Донбасу.

Він сказав, що окуповані території Донецька і Луганська фактично стають сірою зоною для виборів на території Росії та місцем для фальсифікації виборчого процесу.

Гармаш підкреслив, що ніхто не зможе контролювати кількість виданих паспортів РФ, а також явку на цих виборах. Представник української делегації сказав, що явку спробують забезпечити черговим "референдумом", який і будуть проводити для цих цілей.

Він зазначив, що це будуть робити для того, щоб "намалювати" величезну підтримку "Єдиної Росії" і іншим партіям Кремля, які потрібні Володимиру Путіну в Держдумі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в США готують нові санкції проти Росії.

Читайте також, чому Зеленський загрожує розпустити Раду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вадим

24 лютого 2021, 16:04

Причина в другом. Когда большая часть населения будет иметь паспорта РФ Россия введет свои регулярные войска на территорию ОРДЛОУ для защиты своего населения. Тогда, видимо, и война закончится.

Ирина

24 лютого 2021, 15:55

Ну мы ж с Россией отношения поддерживаем , чего им нельзя ?)) https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/nardep-predlagaet-vvesti-sankcii-v-otnoshenii-importerov-elektroenergii


Новини