Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський збирається ввести нові санкції проти Медведчука, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирається ввести нові санкції проти Медведчука, - ЗМІ

Президент продовжує наступ

17 лютого 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які рішення можуть прийняти на закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони України 19 лютого. Повідомляється, що підсумком може стати введення нових санкцій проти бізнесу нардепа Віктора Медведчука. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Темний лицар".

Зеленський збирається ввести нові санкції проти Медведчука, - ЗМІ

Фото: Коммерсант

Згідно з інформацією каналу, на засіданні РНБО в п'ятницю будуть введені санкції проти компаній громадянина Білорусі Горобця і громадянина Німеччини Шефера, які є формальними власниками трубопроводу "ПрикарпатЗахідтранс",  що пов'язують з оточенням Віктора Медведчука.

Повідомляється, що через цей шляхопровід забезпечується постачання приблизно 10% дизельного палива, яке споживають в Україні. Таким чином, в Офісу Президента нібито хочуть видавити Медведчука з української політики та залишити опонентом більш вигідного Юрія Бойка.

На каналі сказано, що дана спецоперація здійснюється спільно з посольством США в Україні, а ідейним двигуном є радник глави ОП Андрія Єрмака Михайло Подоляк.

2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти нардепа Тараса Козака та його активів, серед яких виявилися телеканали 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником каналів вважають Віктора Медведчука.

Причиною накладення санкцій Зеленський назвав фінансування каналів з Росії і їх системну роботу проти національної безпеки України. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали 112, NewsOne і Zik в інформаційному тероризмі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що експерт оцінив політичне майбутнє Дмитра Разумкова.

Читайте також заяву НАТО про протистояння з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dark_k/3241
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини