Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів, що відбувається у Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що відбувається у Маріуполі

Зеленський заявив, що окупанти не допускають у місто жодних гуманітарних вантажів

26 березня 2022, 00:25
Поділіться публікацією:

На цьому тижні  нашій країні вдалося організувати роботу 18 гуманітарних коридорів. Всього врятовано із  міст, що в облозі, 37 тисяч 606 людей. Про це наголосив очільник  України Володимир Зеленський в своєму відеозверненні 25 березня.

Зеленський розповів, що відбувається у Маріуполі

Президент розповів про ситуацію у місті (фото з відкритих джерел)

Як зазначив український президент, гуманітарними коридорами з Маріуполя до Запоріжжя вдалося евакуювати 26 тисяч 477 мешканців  Маріуполя. Ситуація в деблокованому місті — трагічна. 

"Ситуація в місті залишається абсолютно трагічною. Російські військові не допускають у місто жодних гуманітарних вантажів. Хіба що використовують маріупольців у постановках для своїх пропагандистів. Зображаючи, ніби почали щось роздавати людям", — розповів Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський заявив, що якби Росія знала, що на неї чекає в Україні, вона точно побоялася б сюди йти. Місяць війни в Україні показав, що Росія дуже прорахувалася зі своїми планами, адже їй не вдалося за цей час просунутися по жодному з напрямків. За цей місяць Україна продемонструвала надійність своєї оборони, а також згуртувала весь цивілізований світ проти російського агресора, який тепер під жорсткими санкціями, кількість яких продовжуватиме зростати. Президент розповів, що він продовжує робити все можливе, щоб посилити тиск на Росію ще більше. Саме з цим звернувся до учасників саміту НАТО, саміту "Великої сімки", саміту лідерів ЄС, парламенту Швеції. Також глава держав поінформував, що надано звання Героя України 7 військовослужбовцям Нацгвардії, з них, на жаль, 5 посмертно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6035
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини